Anterior
Següent

Sant Joan 2015 a Molins de Rei (1 de 33 )

Data: 24/06/2015 Compartir al Facebook

La revetlla de Sant Joan a Molins de Rei va reunir centenars de persones que van seguir la benvinguda al solstici d’estiu. L’acte va començar un cop la flama del Canigó va arribar, moment en el qual diferents portadors de torxes van encetar rumb a la plaça de l’església donant un tomb per la vila amb festivitat i fent-se escoltar amb l’esclat d’algunes traques.

Arribats a la plaça va fer-se el relleu amb la població veïna de Pallejà, que va encendre les seves torxes. Aquets corredors eren els encarregats de transportar la flama fins la població i d’aquesta forma començar la seva festa. Tot seguit és va llegir el manifest per part de membres de diferents colles, al finalitzar els portadors de les torxes de Molins de Rei encenien la figura de “Felip V” donant per començada la celebració de la revetlla.

Tot seguit van fer-se diferents danses populars per a tots i totes que van voler participar-hi, al finalitzar van muntar diferents taules per poder sopar.

Superades les dotze de la nit, va començar a recollir-se part del mobiliari de taules i cadires per donar espai pel concert del grup The Papa's & The Popo's, durant la pausa del grup és van fer llançaments de faies per continuar la festivitat.

© Andreu Giménez Fotògraf 2006 - 2018 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez