Anterior
Següent

Nou Barris cabrejada diu Prou! (1 de 29 )

Data: 09/05/2013 Compartir al Facebook

Els veïns/es del barri de Nou Barris van manifestar-se fins l’ajuntament de Barcelona, ja que la seu del districte no els donava resposta a les peticions formulades. Demanen aspectes com: La reobertura d’urgències dels CAP i de sales tancades a la Vall d’Hebron, garantia de la targeta sanitària per a tot el veïnat. En educació: gestió eficaç de les beques de menjador i de llibres, dotació de professorat suficient i substitucions des del 1r dia, gestió pública de les escoles bressol i d’adults, no al tancament de centres educatius i un llarg etc en aspectes de serveis socials, habitatge, treball, transport públic, cultura i equipaments.

Un cop llegit el manifest i entregat a un membre de l’ajuntament de Barcelona, un grup de persones va intentar accedir a l’edifici municipal, llavors la Guàrdia Urbana va tancar l’accés. Més tard els manifestants van prendre camí direcció la pl. Catalunya, on van protestar pel preu del transport públic. La marxa va transcorre sense incidents amb un ambient festiu i gent de totes les edats.

Part dels manifestants que pel mati havien estat a la manifestació d’ensenyament també van participar-hi.

© Andreu Giménez Fotògraf 2006 - 2018 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez