Anterior
Següent

L´UltramanHawaii de Valentí Sanjuan (1 de 13 )

Data: 07/01/2015 Compartir al Facebook

Presentació a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm del documental UltramanHawaii a Barcelona on resumeix la part menys visible d’una competició, en aquest cas Valentí Sanjuan ha resumit la seva cursa personal per tal d’aconseguir continuar i superar la lluita mental en moments on estava buit.

L’opció fàcil era abandonar, però controlar els seus temors en els pitjors moments era la clau per poder continuar en aquesta competició on el seu principal enemic era ell mateix.

Finalment, també explica que quan ja no li quedaven forces físiques ni anímiques, és quan va veure clarament la raó per la qual seguia lluitant és a dir per les persones que estima. Per tot això remarca la importància d’aprendre a dir “t’estimo” a la teva parella, germà o germana, pares, amics etc... donat que son la raó per la qual seguim fent i lluitant.

Aprofitant la presentació el Valentí va estar signant els llibres Lo que te hace grande i El camino de Sanjuan‬ a la gent que el tenia o bé en aquell moment el volia comprar. La seva germana Mercè també era saludada per part de la gent que feia cua.

© Andreu Giménez Fotògraf 2006 - 2018 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez