Anterior
Següent

Sant Joan 2014 a Molins de Rei (1 de 26 )

Data: 24/06/2014 Compartir al Facebook

La revetlla de Sant Joan a Molins de Rei va reunir centenars de persones que van seguir la benvinguda al solstici d’estiu. L’acte va començar un cop la flama del Canigó va arribar, moment en el qual diferents portadors de torxes van encetar rumb a la plaça de l’església donant un tomb per la vila amb festivitat i fent-se escoltar amb l’esclat d’algunes traques.

Arribats a la plaça va fer-se el relleu amb la població veïna de Pallejà, que va encendre les seves torxes. Aquets corredors eren els encarregats de transportar la flama fins la població i d’aquesta forma començar la seva festa. En el mateix moment els portadors de les torxes de Molins de Rei encenien la figura de “Felip V!” donant per començada la celebració de la revetlla.

Tot seguit és va llegir el manifest amb un dels membres de les colles que van participar en el transport de la flama. Al finalitzar van fer-se diferents danses populars per a tots i totes que van voler participar-hi, al finalitzar diferents taules van prendre el lloc i la gent va començar a sopar.

Superades les dotze de la nit, va començar a recollir-se part del mobiliari de taules i cadires per donar espai pel concert del grup Orxata Sound System que tenia d’actuar. El concert va comptar amb un públic ple d’energia que cantava, saltava i ballava les diferents cançons tocades pel grup.

© Andreu Giménez Fotògraf 2006 - 2018 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez