Anterior
Següent

Saló del Manga 2015 (1 de 81 )

Data: 12/11/2015 Compartir al Facebook

L’edició XXI Saló del Manga de Barcelona ha reunit 137.000 segons informa l’organització, això suposa un nou increment del 5.4% respecte la darrera edició. La superfície també s’ha incrementat de 50.000m^2 a 60.000m^2 oferint més activitats i comoditats pels visitants.

L’escenari principal a la plaça Univers, ha reunit centenars de persones durant els quatre dies gaudint de concerts i de concursos. Entre els artistes que han tocat destaquem: Loverin Tamburin, Wa League, Tancobuchin o Yami Tabby

L’espai “Esperit de Japó” per segon any ha tingut una molt bona participació reflectint l’essència nipona amb activitats, tallers com de cuina macrobiòtica, sessions de shiatsu, reiki, kobido i meditació.

Els punts de venda de menjar japonès van ser un altre de les seccions amb més participació, tant dissabte com diumenge amb llargues cues que podien superar els 45 minuts.

La propera edició XXII del Saló del Manga de Barcelona, estarà dedicada a la relació entre la literatura japonesa amb el manga i és farà del dissabte 29 d'octubre al dimarts 1 de novembres de 2016.

© Andreu Giménez Fotògraf 2006 - 2018 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez