Anterior
Següent

Saló del Manga 2014 (1 de 30 )

Data: 01/11/2014 Compartir al Facebook

L’edició XX del Saló del Manga ha reunit centenars de persones, tantes com 130.000 segons informa l’organització, això suposa un increment del 13% respecte la darrera edició. On també s’ha augmentat ha estat en superfície, de 35.000m^2 a 50.000m^2, més espai per més activitats i més comoditat pels visitants.

L’espai “Esperit de Japó” ha resultat tenir molta acceptació, tant per les visites com per la participació de les diferents activitats. En aquest espai que tracta sobre la cultura, tradicions i teràpies naturals japoneses fet que interessa a bona part dels visitants.

L’escenari principal a la plaça Univers, també ha tingut bona acceptació ja sigui per les actuacions musicals, els concursos de cosplay o els balls asiàtics.

L’espai gastronòmic va reunir força gent, ja fossin interessats per seguir les classes o els tastos. Al seu costat van estar els punts de venda de menjar japonès. Com cada any dissabte i diumenge aquests punts de venda van tenir cues que superaven els 40 minuts, degut a la gran participació.

El punt negatiu ha estat la rapidesa en que és van esgotar les entrades, la gent com l’organització lamenten aquest fet i per aquesta raó reclamen tenir més espai sense variar la ubicació, donat que és un punt estratègic en quan a transports i proximitat.

© Andreu Giménez Fotògraf 2006 - 2018 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez