Anterior
Següent

Protesta en suport a Can Vies i nit d’incidents a Barcelona 31M (1 de 20 )

Data: 31/05/2014 Compartir al Facebook

Milers de persones van protestar contra el desallotjament del CSA Can Vies a Barcelona. Procedents de diferents punts com (St. Andreu, Sants, Gràcia, Horta, el Clot, el Prat etc...) i en forma de columnes els manifestants van anar fent camí fins arribar a la pl. Universitat punt on començava la mobilització.

La manifestació va transcorre amb total festivitat fins que van arribar a l’avinguda de les Drassanes, en aquest punt els agents dels Mossos d’Esquadra els impedien el pas donat que els manifestants volien pujar per les rambles per arribar a la plaça Sant Jaume.

Després d’uns minuts d’avisos de la Policia, els manifestants van recular per on havien arribat. Llavors van començar les primeres fogueres a fumejar com les carreres, els avalots van dispersar la manifestació en petits grups. Un dels incendis va cremar un vehicle i varies bicicletes del bicing. El grup principal va continuar la mobilització pel recorregut direcció plaça Sant Jaume, la resta van anar marxant o bé unint-se a la manifestació principal.

© Andreu Giménez Fotògraf 2006 - 2018 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez