Anterior
Següent

Manifestació anticapitalista del 1 de Maig a Barcelona (1 de 35 )

Data: 01/05/2015 Compartir al Facebook

Sota el lema “La classe treballadora pel repartiment de la riquesa i els treballs”, la manifestació anticapitalista del Primer de Maig a Barcelona va recorre el centre de la ciutat. El punt d’inici va ser la seu de Foment del Treball i els Jardinets de Gràcia com punt final. Durant el recorregut els manifestants van mostrar i cantar diferents lemes.

La protesta estava encapçalada pels treballadors de les subcontractes de Telefònica – Movistar que portaven 25 dies de vaga indefinida i en el gran grup hi havia varietat de col•lectius com el de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca), immigrants, etc... Durant el recorregut van llançar-se alguns ous amb pintura i van fer-se pintades contra algunes façanes.

En tot moment la manifestació va ser seguida per un ampli dispositiu d’antidisturbis dels Mossos d’Esquadra i en els edificis de titularitat estatal també estava present la Policia Nacional en la seva vigilància.

Arribats als Jardinets de Gràcia va ser el punt de lectura del manifest on és reclama “un món on la vida de la gent estigui per sobre dels diners” i “no pagar el deute”. Tot seguit van mostrar-se de forma simultània multitud de pancartes on es podia llegir “Caminant cap a la vaga general” i cridant lemes com “Aquí fa falta una vaga general”

© Andreu Giménez Fotògraf 2006 - 2018 Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez