Anterior
Següent

Zurich Marató 2016 Barcelona (1 de 29 )

Data: 2016-03-13 Compartir al Facebook

La Zurich Marató de Barcelona va arribar a la 38ª edició amb una xifra rècord de participats, 20.287 persones inscrites dels quals 16.899 van creuar la línea de meta. Els corredors van gaudir d’un bon dia i d’un recorregut que els va conduir pels punts més emblemàtics de la ciutat.

El guanyador d’aquesta edició va ser Dino Safir amb un temps de 2:09:312 i en la categoria femenina Valary Jemeli Aiyabei amb 2:25:262 que va superar en més d’un minut el darrer rècord que ostentava Emily Chepkmoy Samoei amb un temps de 2.25.52 al 2012.

Fran España ha estat el primer Espanyol quedant en la posició 15 de la general a 2:18:38, i en categoria femenina la catalana Marisa Casanuevas amb 2:34:57 quedant en quarta posició.

La Zurich Marató de Barcelona llegó a la 38ª edición con una cifra récord de participantes, 20.287 personas inscritas de las cuales 16.899 cruzaron la línea de meta. Los corredores disfrutaron del buen día que les acompañó durante el recorrido por la ciudad y de sus puntos más emblemáticos.

El ganador de la presente edición fue Dino Safir con un tiempo de 2:09:312 y en la categoría femenina Valary Jemeli Aiyabei con 2:25:262 que supero en más de un minuto el anterior record que ostentaba Emily Chepkmoy Samoei con un tiempo de 2.25.52 en el 2012.

Fran España a sido el primer Español quedando en la posición 15 de la general a 2:18:38, y en categoría femenina la catalana Marisa Casanuevas con 2:34:57 quedando en cuarta posición.

Zurich Marató 2016 Barcelona

© Andreu Giménez Fotògraf Tots els drets reservats.

Queden prohibides sense permís de l’autor, la reproducció i/o distribució, parcial o total del contingut inclòs dins d’aquest web.

Disseny : Andreu Giménez Gutiérrez